Stacks Image p4090_n4111

Versjonsdata


Versjon 2011.03


Introduksjon
Members versjon 2011.03 ble lagt ut for nedlasting fra våre nettsider i mai 2011.

Følgende er endret:

 • Sletting og retting av bilag. Det er nå utvidet mulighet for retting av bilag. Dessuten er det nå kommet en sletteknapp på bilagene. Klikker du sletteknappen slettes ikke bilaget, men det markeres som slettet. Det vises som slettet der det vises og det tas ikke hensyn til dette bilaget i rapporter etc.
 • Import av medlemmer. Dersom du har foreningens medlemsliste i regneark eller et program som kan eksportere tekstfilen til riktig format kan du nå importere medlemslisten til Members.
 • Forenklet innlegging av lisenskode. Du kan nå kopiere lisenskoden fra e-post eller et annet dokument for så å lime den inn i Members. Det vil redusere risikoen for feil i lisenskoden.
 • Bedre fargekoding av felt. Datafeltene i Members har en bakgrunnsfarge. Gul betyr at du ikke kan legge inn verdi i feltet. Blå betyr at du MÅ legge inn en verdi i feltet. Grønn betyr at du KAN legge inn en verdi i feltet. Disse fargekodene er nå forbedret ved at de er mer konsekvent benyttet og at de er mer dynamiske. Enkelte felt skifter nå farge avhengig av postens status.
 • Oppdaterte hjelpesider. Vi har oppdatert en del av hjelpesidene og laget noen nye.
 • Referansenummer kan endres. Det vi kaller referansenummer er det samme som fakturanr. Vi synes det var unaturlig med fakturanr. på en kontingentregning. Derfor fakturanr. Administrator kan nå gå inn på INFO og legge inn et referansenr. Neste gang det skrives regninger vil Members benytte dette nummeret, eller første ledige nummer dersom nummeret allerede er benyttet.
 • Bedre varsling når data mangler. Dersom det var felt som manglet data fikk brukeren tidligere et varselvindu med engelsk tekst. Dette er endret. Nå kommer norsk tekst.
 • Masseutsendelse av e-post. Det har kommet en knapp under medlemslisten: «Lag e-brev». Klikker du denne åpnes ditt e-postprogram med de valgte medlemmer i adressefeltet. Du får melding dersom du har søkt fram medlemmer uten e-postadresse.
 • Organisasjonsnr. Du kan nå legge inn foreningens organisasjonsnummer. Dette gjøres på INFO-siden.
 • Gratis for fler. Tidligere var programmet gratis for alle foreninger med 30 eller færre medlemmer. Vi har økt grensen til 40.
 • Tjen penger — Link til foreningsliv. Vi har planer om en egen nettside for foreningslivet. I programmet er det nå en knapp som fører til den spede begynnelse på denne siden. I dag finner du noen gode forslag til hvordan foreningen kan kan tjene penger.


Vi har rettet alle kjente feil — men kanskje laget noen nye. Vi tester så godt vi kan, men vi kan alltid bli bedre.

Rapporter feil til oss. Vi retter ikke feil vi ikke kjenner til.