Stacks Image p4090_n4111

Versjonsdata


Versjon 2014.02


Introduksjon
Members versjon 2014.02 ble lagt ut for nedlasting fra våre nettsider i juni 2014.

Følgende er endret:

  • Arrangementmodulen. Vi har gjort en liten forbedring i arrangementmodulen. Tidligere var det slik at når du la inn nye personer i et arrangement så endret ikke antallet registrert på arrangementet seg før du lagret. Nå oppdaterer det seg etterhvert som du legger inn eller fjerner personer. Dette er viktig for de som har arrangementer med et begrenset antall plasser (bussturer eller lignende).
  • Faktura. Dersom en forening hadde gateadresse i tillegg til postnummer og sted ble det for trangt mellom avsenderadresse og mottakeradresse. Dette har vi nå endret slik at dette ikke blir noe problem.
  • Feilretting i arrangementmodulen. Her har vi rettet en feil som medførte at du ikke fikk slettet en person fra arrangementet dersom det var flere personer med samme navn registrert på arrangementet.
  • Feilretting i årsrapport. Rettet en kosmetisk feil. Dersom du gikk inn på årsrapport og, av en eller annen grunn. klikket deg fram og tilbake mellom en konto og «Alle konti» skal kontogrupper henholdsvis skjules og vises. Dette var korrekt første gang du skiftet fram/og tilbake mellom valgene, men repeterte du dette ble det feil. Nå blir det alltid rikrtig.
  • Feilretting i OCR. Dersom du hadde importert OCR-innbetalinger så gikk det ikke ann å klikke seg fram og tilbake mellom postene med standardknappene «Første», «Forrige»,  «Neste» og «Siste». Dette er nå i orden.


Rapporter feil til oss, så retter vi dem.