Stacks Image p4090_n4111

Versjonsdata


Versjon 2015.01


Introduksjon
Members versjon 2015.01 ble lagt ut for nedlasting fra våre nettsider i mars 2015.

Følgende er endret:

  • Forbedret generator for kontingentregninger. Kommunikasjonen mellom Members og bruker er forbedret. Bruker får nå mer informasjon om prosessen når det lages kontingentregninger.
  • Automatisk oppdatering av medlemsstatus. Vi har lagt til en ny funksjon slik at medlemsstatus oppdateres automatisk når bruker betaler regningen. F. eks. fra «Medlem 2014» til «Medlem 2015».
  • Retting av konto på bilag. Dersom du har ført et bilag på feil kontonummer kan dette nå rettes uten at du trenger å slette bilag og lage nytt.
  • Nullregninger. Dersom du er en av dem som fikk laget regninger med 0,- på beløp-plassen så vil denne versjonen markere disse regningene som ettergitt. De vil dermed forsvinne fra den ordinære listen, men kan søkes fram.
  • Regning med e-post. Når du sender regninger ut med e-post så sendes disse som vedlegg til e-posten. Teksten i selve e-posten ligger på en av INFO-sidene, under fanen «e-post». Det er fort gjort å sende ut regninger med feil tekst i e-posten. Derfor vises nå denne teksten før meldingene genereres.

Rapporter feil til oss, så retter vi dem.